Jooh.On siis tässä pidetty agilitystakin taukoo,eikä oo tullu tännekkään kirjoteltuu..Ei oo vaan jaksanu, ja muutenki on ollu aika paljon kiireitä..
 
Joulukuun parhaimmistoo oli kyl Helsingin reissu 13.päivä. Käytiin kaverin kaa kattoo Voittaja 2008 -näyttelyy (ja ihan ILMAN KOIRIA)! Tais olla mulle eka näyttely, jossa ei ollu koiraa mukana.. :D Kerkespä ainakin katella enemmän ja näki kaiken ihan eri tavalla. Aamulla heräsin viiden aikaan ja sitten puol seittemän jälkeen nähtiin asemalla, ja siitä sitten hypättiin junaan.. Kello tais olla jotain puol kymmenen ku oltiin sit Pasilan asemalla. Ja sieltä sitten käveltiin messukeskukseen. Siellä sitten päivä kierreltiin.. kateltiin kehiä, ja shopattiin koirille kaikenlaista kivaa.. ja tietenkin mukaan saatiin myös aika monia esitteitä ja koiranruokanäytteitä yms.. Ja käväistiin kattomassa myös Fly Ball -esitystä ja kanien agilitya.. :D sitten lähdettiin takaisin asemalla, ja sieltä junaan.. ja kotona oltiin puoli yhdeksän aikaan.. oli ihan paras päivä :D:D
 
Jeee joululoma!!<3 No okeii,, eipä tosin oo mitään erikoisempii tullu tehtyy.. kone-ruoka-tv-nukkumaan-lenkille-ruoka-kone-tv... tossa taiskin tulla jo melkeen kaikki, mitä oon tehny..

Ja hyvää uutta vuotta kaikille!!<3
(en nimittäin varmaan kirjottele ennen ku tammikuus vasta,, vähä luulen)  ;D